Vil du have masser af inspiration?

Så er du kommet til den rette webshop. Vi er Christina og Brian, som har onlinebutikken ranos.dk, og vi har en mission som er, at lade dig få en masse inspiration til hjemmet eller til dig selv. Finde de små sjove ting man ikke vidste fandtes, og som man bare må have bestilt hjem. Eller mangler du lige en sjov gave til fødselaren eller pakkespillet, så er ranos.dk den shop, hvor du finder det.


Vi elsker branchen med online handel, som hele tiden bevæger sig i alle mulige retninger. Og det går stærkt! Vi forsøger hele tiden at følge med tiden, og det samme gør sig gældende på de sociale medier, hvor vi lige nu findes på facebook. Som tiden går, vil vi også blive synlige på Instagram.


Vi elsker at sidde og finde de sjove, praktiske og uundværlige ting hos vores leverandører, og vores børn er gode testere som giver os deres ærlige mening omkring tingene. På den måde sikrer vi os, at vi har fundet de helt rigtige produkter. Missionen er, at du altid kan gå på opdagelse i minimum 600 forskellige produkter. Der er stadig lang vej, men vi er sikre på vi kommer i mål. Og med et sortiment som altid ændrer sig, er det vores opgave at det altid er en oplevelse at besøge ranos.dk


Udover disse ting, har vi ligeledes en mission om at blive én af Danmarks største forhandlere af plakater, fototapet og wallstickers. Denne rejse er kun lige begyndt, og vi er startet med plakater til hele hjemmet. 


Men hvem er vi så bag skærmen? Vi er Christina og Brian, som er bosat i Randes med vores 3 børn. Vi har længe drømt om at blive selvstændige, men det er ikke så nemt at komme til at leve af det med det samme, så vi har begge vores faste arbejde ved siden af. Christina er pædagog og Brian er rengøringsassistent. Drømmen er, at Brian i løbet af en årrække kan blive fuldtid som online-købmand. Han er uddannet købmand, og elsker faget, hvor Christina har en anden tilgang til faget og kommer med andre input til for eksempel sortiment.

Der er ingen produkter i din kurv.

Lagt i kurven

Gå til kassen