Corona-virus

Hos ranos.dk er vores situation uændret i forhold til tiden før Covid-19. Vi har forsat åbent som vi plejer, og vi sender stadig pakker afsted hver dag.


For at følge de restriktioner om inddæmning af Covid-19, arbejder vi altid alene når vi pakker jeres ordre. Vi spritter hænder af inden pakning, og sørger for kun at pakke én ordre ad gangen. Når ordren er pakket færdig og label påsat, spritter vi hænderne af igen inden næste ordre pakkes. Vi indleverer selv pakker hos en GLS pakkeshop, hvor vi inden vi går ind spritter hænder af, kører vores pakker ind og blot skal stille pakkerne uden at komme i kontakt med andre personer. På den måde mindskes risikoen for at viderebringe smitte. Medarbejderne hos GLS-pakkeshoppen spritter også deres hænder af inden de kommer i kontakt med pakkerne.


Undgå at bestille varer til firmaadresse, da mange firmaer holder lukket og lader medarbejderen arbejde hjemmefra. Vores anbefaling er, at enten bestiller du til pakkeshop, hvor sikkerheden også er høj, eller bestil til din privatadresse. Her har du mulighed for at bestille en fuldmagt ved GLS som de kan bruge til at stille pakken et ønsket sted og derved undgår man helt kontakt til fragtmanden. Du kan bestille en fuldmagt ved GLS her


Du kan som altid også stadig afhente dine varer hos os. Her sørger vi for at spritte hænder inden du får udleveret pakken og du har også mulighed for at spritte dine hænder inden du henter varerne. Bestil blot som du plejer, og vi kontakter dig omkring afhentning.

Sidste nye opdatering fra GLS

GLS har meldt ud, at de stadig leverer som de plejer til pakkeshop, samt direkte levering til både erhverv samt privatadresser. Dog kan der forekomme 1-2 dages ekstra leveringstid i forhold til normalt. Dog skal man være opmærksom på, at de som udgangspunkt IKKE tager pakker med til erhvervsadresser i storcentre eller overdækkede arkader. Man kan desværre også komme ud for, at den valgte pakkeshop ved bestilling desværre er lukket grundet Covid-19, hvorfor GLS automatisk dirigerer pakken til anden pakkeshop. Her kan tiden desværre også blive forlænget med 1 ekstra dag. Vi og GLS håber på jeres forståelse hvis I bliver udsat for længere leveringstid.


Pas godt på hinanden i disse tider - og husk. Vær sammen, men hver for sig

Der er ingen produkter i din kurv.

Lagt i kurven

Gå til kassen