Nano svamp - pk med 10 stk

Nano svamp - pk med 10 stk

19,00 DKK
Inkl. moms

Mirakelsvampen som gør rent helt uden brug af sæbe

Hvis du endnu ikke selv har afprøvet de populære nanosvampe, men kun hørt om deres fantastiske evne til at fjerne pletter - så skal du prøve dem nu. Svampen har en egenskab, som gør at den kan fjerne mange vanskelige pletter kun ved hjælp af vand. Derfor kaldes dem også af mange for mirakelsvampen. 

Du kan bruge svampen rigtigt mange steder i den daglige rengøring. For eksempel i bilen, på stoffet i møblerne, rengøre din stålvask eller fjerne pletter på glatte overflader. Pletter kan være mange ting som enten er spildt eller tegnet med. Svampen fjerner streger fra kuglepen, sprittusch og børnenes tusser, hvis de har været uheldige at tegne ved siden af papiret. 

Det eneste du bruger er svampen og vand. Når svampen er blevet våd med lunken vand, presser du blot vandet ud - må ikke vrides, da svampen så går i stykker. Så gnider du blot der hvor pletterne er, og forsvinder pletterne ikke med det samme, prøver du samme fremgangsmåde. Bemærk, at svampen efterhånden forsvinder og begynder at smuldre. Hvor lang tid der går, afhænger af materialet der rengøres.

Antal
På lager

Leveringstid 1-3 hverdage - medmindre andet er angivet
Relaterede varer ( 8 varer i samme kategori )