Anti blue light hærdet glas - iPhone 12 pro max

69,00 DKK
Inkl. moms

Hærdet glas som beskytter dine øjne mod det skadelige blå lys fra mobiltelefonen

Alle små elektroniske skærme udsender et blåt lys, hvor dette hærdede glas reducerer de skadeligt effekter og dermed er med til at yde beskyttelse for dine øjne. Det er dokumenteret, at skærmen udsender en mængde kortbølgelys ud, som er skadeligt for dine øjne. Det er dette som vores glas hjælper med at reducere, samtidig med at glasset gør at det er langt mere behageligt at kigge på skærmen. Du vil derfor opleve større komfort ved at se noget eller chatte på skærmen.

Hærdet blue light glas er en tynd glasplade der yder optimal beskyttelse af din mobil. Det yder beskyttelse mod ridser og slagmærker og mindre fald uden at det kan ses på mobilen eller det originale glas.

Hvis du er rigtigt uheldig og taber telefonen fra en større højde, vil det være det påsatte hærdede glas som vil flække og knække. 

Glaspladen bliver holdt fast på mobilens originale glas, og lader sig selv gå i stykker først. Derfor er det altid fornuftigt at man passer på sin mobiltelefon med et hærdet glas, da det er billigere at skifte et beskyttelsesglas istedet for en original glasskærm.

Den hærdede glasplade er helt flad, så glasset en anelse mindre end den originale glasskærm.

Monteringen af beskyttelsesglasset er nem, og det leveres med instruktion samt pudseklud.

Bemærk venligst, at det ikke er sikkert at produktbilledet nødvendigvis ligner din telefon, men at det altid er den bestilte model som leveres.

Antal
På lager

Leveringstid 1-3 hverdage - medmindre andet er angivet
Relaterede varer ( 8 varer i samme kategori )