• Ny

Lil nitro vingummibamse

99,00 DKK
Inkl. moms

Verdens stærkeste vingummibamse


Lil' Nitro Vingummibamse er en lille og sød... STÆRK SUPER BAMSE, som får selv den hårdeste af os til at begynde at stortude! Bamsen leveres individuelt i en flot æske, perfekt til at give væk i fødselsdagsgave til eksempelvis far eller en ven. Vingummibamsen både lugter og ligner en almindelig vingummibamse, men indeholder et chiliekstrakt på hele NI MILLIONER SCOVILLE, som gør denne vingummibamse ca. 900 gange stærkere end en almindelig jalapeño.

Bamsen bør holdes væk fra børn, dyr og mennesker med eksempelvis hjerteproblemer. At først røre ved bamsen og derefter stoppe fingrene i munden eller i øjnene er ikke en mulighed. Hvis du rører ved bamsen - vask dine hænder straks bagefter.

Denne udfordring går ud på, at enten du eller et par venner stikker bjørnen i munden og suger på den i to minutter. Derefter kan I tygge og sluge den, men hverken drikke eller spise i fem minutter bagefter. Den, der er mest vedholdende (hvis I overhovedet kommer til det sidste stadie) er Lil 'Nitro Challange-vinderen!

Leveres stykvis og indeholder en vingummibamse (tre gram)

Ingredienser: Majssirup, sukker, vand, gelatine (fra gris og ko), citronsyre, naturlig og kunstig aroma, 9 millioner she/chiliekstrakt, rød 40 (E129), natriumbenzonat, kokosolie, carnaubavoks, E129. Forandringer i produkternes indhold kan forekomme. Derfor skal du altid kontrollere produktinformationen på originalemballagen. For spørgsmål, kontakt venligst vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed efter køb, medmindre andet er angivet.
Antal
På lager

Leveringstid 1-3 hverdage - medmindre andet er angivet
Relaterede varer ( 8 varer i samme kategori )